Interiors · March 17, 2021 0

A Conversation Pit With A Central Fireplace Creates A Relaxing Place To Chat

ONE-CU Interior Design Lab has designed a sunken conversation pit as part of the Guanhu Sales Center in Guiyang, China.

The lobby of the sales center features a beige interior, however the sunken circular seating with its black border and fireplace create a contrast to the light color and complement the adjacent dark shelving.

This sale center foyer a beige interior, however the sunken circular seating with its black border and fireplace create a contrast to the light color and complement the adjacent dark shelving. #ConversationPit #SunkenSeating #SunkenLounge

The sunken conversation lounge, which was designed as a warm and pleasant space for potential customers to talk, offers custom seating that wraps around the interior of the circular shape, with enough room for small tables to also be included.

This sunken conversation pit, which was designed as a warm and pleasant space for potential customers to talk, offers custom seating that wraps around the interior of the circular shape, with enough room for small tables to also be included. #ConversationPit #SunkenSeating #InteriorDesign #Fireplace
Photography by INTERPRETATION SUBLIMATION |Interior Finishing Design: ONE-CU Interior Design Lab | Architectural design: Walton Design & Consulting Engineering Co., Ltd.